Køkken

Vi bestræber os på at levere et køkken der passer til jer, jeres behov og husets stil, hvor kvalitet, visualitet og funktionalitet går hånd i hånd.

Vi har samarbejde med flere større køkkenvirksomheder, hvor vi står for monteringen.

Vi hjælper gerne med rådgivning til at i finder lige netop den løsning, der lever op til jeres drømme, ønsker og behov. Vi kan rådgive jer i forhold til hvilken køkkenudbyder, der vil kunne tilbyde jer netop det køkken, som i drømmer om.

Vi er desuden behjælpelige med udarbejdelse af special design som hylder, spiseborde og faste bænke med mere. Måske I ønsker god akustik, eller noget helt andet som vil passe perfekt ind i jeres køkkendrømme.

Uanset hvilke ønsker og behov i måtte have, står vi altid klar til at rådgive.

Ring til os på +45 91 92 34 78

Køkkenet er husets hjerte.

Det er ofte her hele familien samles, det skal derfor have flere funktioner og kunne benyttes til flere forskellige aktiviteter på mange forskellige måder.

Derfor er det også vigtigt, at rummet er multifunktionelt. Så der både kan laves lækker mad, føres gode samtaler over et glas vin med gode venner eller der skal kunne spilles spil med hele familien. Af denne grund er det vigtigt at køkkenet er gennemtænkt.

Lad os sammen finde den bedste løsning til jer. Vi står klar med den nødvendige professionelle rådgivning, som sikre den bedst mulige køkkenløsning for jer og jeres
hus.

Kontakt os

Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak. Så vi sammen kan finde den løsning, der passer præcis til jer.

I er meget velkommen til at ringe eller sende os en mail. I kan også bruge kontaktformularen nedenudnder, så ringer Jesper til jer så vi kan aftale videre.

Få et tilbud 2