Special Design

Vores hjerter brænder for smukt træ. At kunne skabe et møbel hvor funktionalitet og træet rigtigt kommer til sin ret, synes vi er både sjovt og udfordrende.

Vi vil skabe individuelle og fleksible løsninger, der er tilpasset rummet.

I vores lille virksomhed brænder vi for at lave smukke unikke løsninger, som bliver tilpasset lige præcis så det passer til jeres behov. Løsninger der skaber fleksibilitet, muligheder og plads, hvor vi sammen kan være kreative og finde på nye ting man nødvendigvis ikke har set før. Det kan være alt fra seje børneværelser, smarte kontorløsninger, upcycling af møbler, for blot at nævne nogle få ting. Dette synes vi er sjovt, hvilket vores eget hjem også bærer præg af.

Uanset hvilke ønsker og behov i måtte have, står vi altid klar til at rådgive.

Ring til os på +45 91 92 34 78

Vores hjerter brænder for smukt træ.

At kunne skabe et møbel hvor funktionalitet og træet rigtigt kommer til sin ret, synes vi er både sjovt og udfordrende.
Derfor er det helt naturligt for Jesper at kaste sig over emner såsom plankeborde og vildmarskbade, hvor naturligheden og rustikheden i træet, er med til at bringe naturen ind. Om det er et smukt plankebord, et bad i haven eller flotte hylder til køkkenet, så er mulighederne uendelige, og kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os

Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak. Så vi sammen kan finde den løsning, der passer præcis til jer.

I er meget velkommen til at ringe eller sende os en mail. I kan også bruge kontaktformularen nedenudnder, så ringer Jesper til jer så vi kan aftale videre.

Få et tilbud 2