Terrasser

Vi bestræber os på at lave den terrasse der passer til jer, jeres behov og husets stil. Hvor vi ligger vægt på, at kvalitet, visualitet og funktionalitet går hånd i hånd.

Vi laver oftest terrasser i hårdt træ

Dette materiale har en utrolig lang levetid og egner sig derfor særdeles godt til udendørs brug. Samtidig betyder det også at materialet er bæredygtigt, og da vi gerne vil passe på naturen, føles dette som det naturlige valg for os.

Der findes rigtig mange andre muligheder og vi står klar med professionel og saglig rådgivning. Da det både skal passe til huset, omgivelserne, samt jeres behov.

Lad os derfor i fællesskab finde frem til den helt rigtige løsning til jer og jeres have.

Terrassen er stedet hvor man laver et ekstra uderum, hvor der er god plads til at nyde det gode danske vejr, grillmad og hygge med familien og venner.

En træterrasse integrerer sig med naturen omkring sig, hvor træet danner et helt naturligt udtryk. Man kan også let forlænge sæsonen med en flot overdækning. På den
måde kan man også bruge terrassen et godt stykke ind i det farverige efterår, og det spirende forår. Så er det bare med at komme ud og nyde den danske natur.

Kontakt os

Vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak. Så vi sammen kan finde den løsning, der passer præcis til jer.

I er meget velkommen til at ringe eller sende os en mail. I kan også bruge kontaktformularen nedenudnder, så ringer Jesper til jer så vi kan aftale videre.

Få et tilbud 2